Wij verzamelen en publiceren beoordelingen via een online beoordelingsplatform. Deze is opgenomen in de pagina’s voor ieder product op onze website. Elk persoon kan opmerkingen en feedback plaatsen en een beoordeling van 0 tot 5 sterren geven. De weergegeven beoordeling van 5-sterren is een gemiddelde van alle ontvangen beoordelingen.


We controleren niet of beoordelingen zijn ingediend door klanten die het product werkelijk hebben gebruikt of aangeschaft. Klanten moeten echter instemmen met de algemene voorwaarden van ons beoordelingsplatform. Dit omvat de vereiste dat beoordelaars enkel een beoordeling mogen indienen als ze een persoonlijke ervaring hebben met onze producten of diensten. In deze algemene voorwaarden staat eveneens vermeld dat klanten geen beoordeling mogen plaatsen indien ze nog geen aankoop hebben gedaan, of geen ervaring hebben met het specifieke product of de specifieke dienst van Skechers. 


We publiceren positieve en eventuele negatieve beoordelingen op iedere productpagina. We kunnen beoordelingen echter voor publicatie modereren en filteren. Dit omvat het verwijderen van beoordelingen die in strijd zijn met de algemene voorwaarden van ons beoordelingsplatform, of die niet relevant zijn voor of gerelateerd aan dat specifieke product. 


Iedereen kan een beoordeling aangeven om de volgende redenen: grof taalgebruik, verkeerd product, spam, gedupliceerd, copyright-schending, geen productbeoordeling, klantafbeelding, of andere redenen. Aangegeven beoordelingen worden beoordeeld voor verwijdering.  


We geven geen opdracht voor valse beoordelingen, en manipuleren of veranderen bestaande beoordelingen niet. Daarnaast stimuleren we klanten niet om positieve beoordelingen te plaatsen. 


We publiceren geen beoordelingen die zijn gesponsord of beïnvloed door een contractuele verbinding met partners.